Varmblod är Charmblod

2015-12-14
08:33:47

Måndag morgon
Tjabba!
Något som Sammy glömde skriva igår var att jag också var och sålde granar på humlalyckan tillsammans med vännerna från frekvent. Där fick vi även fika som humlalyckan bjöd på. 
 
Idag har vi sagt hejdå till farmor som tar tåget tillbaka till Stockholm. 
 
Ikväll är det julfest på scouterna med lekar, ringdans och tomten! På onsdag är det pot-luck party (knytkalas) med IB klasserna (PreDp A, PreDp B, IB1 A, IB1 B och IB2) i bodegan. Jag ser verkligen fram emot det! :D
Igår lärde jag mig något nytt, att det är ägg i marshmallows, det var en diskussion om ägg och marshmallows i pot-luck chattgruppen, först fattade jag mycket lite men sen berättade nån hur det låg till och då hajade jag hela grejen :). 
 
Snart är det jul-lov, sooom jag längtar! :D Det kommer att bli ett superlov! Förra året var jag inte alls taggad men nu längtar jag verkligen till juuul! Dessutom ska jag på nyårsläger i Bosarp med några av vännerna från frekvent och det kommer säkert också att bli jättekul. 
 
Det här inlägget blev lite rörigt, men vad gör det? 
Här kommer iallafall lite bilder från granförsäljningen:
 
 
Hejdå!
/Sara

Ps. idag har jag på mig hippie-byxorna ;D!
 
 

2015-12-13
21:28:00

Sammys dagbok 13/12-2015 LUCIA!
 
Hej!
Det är så fruktansvärt mörkt just nu, hade inte det funnits en lampa utanför stalldörren hade jag inte ens kunnat skriva det här! 
Jag har varit tärna idag! En del säger att bara tjejer/ston kan vara tärnor, men idag bevisade jag att så är det i-n-t-e! Jag var jättesöt. Sara hade flätat in glitter i en ponnyfläta, jag fick en glitterkrans kring öronen och glitter på nosremmen och i svansen, jag fick även lite lingonris fastsatt i tränset och i min svans. Reflexer hade jag också, både benskydd och ett stort täcke. Sara och Fanny var också ganska fina med glitter, ljus och vita skjortor men jag var finast.
De andra hästarna var också finklädda, de flästa var tärnor (inklusive Ragnhild) men där fanns en ren, en tomte och en liten lucia också. 
Det var mysigt, vi gick runt i rickarum och avslutade på parkeringen vid solan. Människorna sjöng många fina sånger, lite falsett men för detmesta träffade de tonerna :).
 
På parkeringen så blev jag klappad och kände mig mycket speciell. När jag såg att människorna fick både pepparkakoroch varm choklad så ville jag ju också ha såklart! Därför tittade jag djupt in i Fridas ögon och jag tror faktiskt att hon blev hypnotiserad för jag fick minsann också en pepparkaka! den smakade lite underligt men hade jag fått en till så hade jag gärna smaskat upp den också. 
 
Efter att Sara och Fanny hade släppt ut oss i hagen (Estelle hade saknat oss så hon var mycket nöjd med att vi var tillbaka i hagen igen) så kunde jag se Sara sitta med sin farmor, mamma och pappa genom fönstret och titta på någon mysig film om en kubansk chef, jag kunde även höra hur Fanny snackade med någon (kanske hennes mamma?), hon lät glad. 
 
Nu ska jag gå bort till Fanny och Estelle och lägga mig tillrätta i halmen för att somna.
 
Gonatt!
/Sammy
 
Ps. Sara hälsar och säger att hon inte hunnit med att blogga för hon har lussat 7 gångerden här helgen. Dessutom har hennes fina farmor hälsat på den här helgen.