Varmblod är Charmblod

2013-10-24
22:38:35

Sista ridturen
Idag så kom jag hem tidigare eftersom att engelskalektionen var inställd och jag hann med bussen!
Jag borstadeoch tränsade Sammy och red iväg barbacka. 
Testade hindrena i skogen... han var pigg kan jag säga!
När jag var på väg hem, eller ja,,, jag hade precis vänt om så kom Frida galopperandes och vi red med dom. Vi red Majsan-rundan (en lite längre runda med helt amajsing galoppvägar!). Vi snackade lite om skolan, haha man har alltid något nytt att berätta eller så får man höra nått om öllsjöskolan eller hur det går med Mille :). I Galoppen så var Sammy helt fantastisk. Visst, jag kanske inte hade full kontroll precis men vi hade en sån fast occh HAN hade ju kontroll iallafall och han har en så underbar galopp! Jag kommer att sakna hnom sååååå mycket. Vi hade det jättemysigt och vår sista ridtur blev jätterolig! 
På hemvägen så skrittade/travade vi hem på vägen och jag upptäckte att nästan alla löv har fallit av träden nu.... när jag kommer tillbaka så kommer det inte att finnas nårra löv alls kvar :(.
Fattar ni hur mycket jag älskar Sammy????
Asså, det går inte att beskriva hur fantastisk han är!!!! Varje gång jag ser honom och han finns alltid där för mig och han vet nog mer om mig än någon annan och... listan blir lång men ändå så räcker den inte till för inget, INGET kan beskriva kärleken jag känner för honom <3. 
Det är med blandade känslor jag har för imorron när jag ska lämna Sverige och åka till Tunisien för att hälsa på mina kusiner och dyka och galoppera på stränderna men det kommer inte att gå en millisekund utan att jag kommer att tänka på honom och jag saknar honom redan men jag vet att Frida kommer ta väl hand om honom, hällst hade jag velat pressa ner honom i handbagaget och ta med honom till Tunisien :D
 
Skrivit en låt idag :)
 
Godnatt
Sara och Sammy
 
ps. jag hoppas att det finns en dator på hotellet eller hoss mina kusiner som jag kan låna och ladda upp bilder och kanske skriva något inlägg om resan :)

2013-10-21
22:01:00

Life is not about waiting for the storm to pass, it`s about lerning to Dance in the rain
Det bara regnade.... och regnade idag!
Jag var dyvåt när Sara kom och hämtade mig, mörkt var det också. Fasst jag var jätteglad att se henne och det var mysigt att värma sig i stallet, jag somnade nästan!
Iallafall, Saras mamma var där och hjälpte henne med mockningen så vi kom iväg fortare än vanligt. Hon red barbacka på min hala, väta rygg så jag bestämde mig för att vara extra försiktig idag. 
Eftersom att det var så mörkt i skogen så bästemmde ag att vi skulle rida evertsrundan därför att vägarna där är mellan en massa åkrar så det är lite ljusare där. Det var jättemysigt men jag kännde på mig för att hon var lite skraj, säkert för att jag gick förbi ett ställe där vildsvinden hade bökat upp och hon var rädd för att stöta på vildsvinen så jag kände mig väldigt modig där jag gick med henne och inte var det minsta rädd... iallafall inte så rädd som hon. 
Men så fort vi kom ut ur skogen så kände jag hur hon slappnade av och vi hade en jätteinteressant konverstion. Jag har fårr reda på att hon ska ha prov imorgon och att hon är jättenervös och jag berättade om ett par rådjur som hade promenerat förbi vår hage, inte för att jag hade brytt mig så mycket. iallafall inte om man gämför med hur Mille och Zalza reagerade... KAOS!
Iallafall, vi hade jättemysigt men när vi kom till den långa galoppsträckan så blev jag jättepeppad men hon höll in mig så att jag bara kunde trava... tråååkigt! Men fortfarande mysigt för hon trodde visst att jag var rädd för hon började sjunga. Jättefint faktiskt och det hade en lugnande inverkan på mig också, som tur är så fick jag galoppera på en annan sträcka och det gick jättebra. Jag släppte inte loss så mycket som jag skulle ha velat för att det var så halt men det gick ändå i en härlig fart :)
När vi skrittade hem så kom jag att tänka på att Sara var helt dyvåt och regnet bara fortsatte att regna ner över oss och när hon ställte in mig i min sköna box så fick jag en riktigt bra bild av henne,hon såg ut som en dränkt katt!!!
 
Gosnatt,
Sammy

2013-10-20
16:09:00

Ridlektion :)
Det gick jättebra på ridlektionen :)
Det regnade jättemycket på vägen till fältet (vi kunde inte rida på ridbanan eftersom att den var översvämmad) men när vi äntligen kom fram till fältet så slutade det regna.
Vi tränade en hel massa på volter, både i trav och lite i galopp men jag kan säga att höger galopp inte är hans starka sida... speciellt inte när han ska galoppera på volt. Han blev minst sagt siggig när vi ville att han skulle galoppera på en rund volt... hehe, en spark hit och en mot Emmely var det...
Annars gick det bra, han höll balansen jättebra och vi travade på i ett bra tempo. Men jobbigt var det för till sist så fick vi ta en liten paus för att han var så trött. Efter pausen så hoppade vi lite över ett pytte, pyttelitet hinder. Vi skulle trava över LUGNT... vilket Sammy inte fattade direkt... 
- Vadå? det är ju JÄTTEKUL att hoppa tyckte Sammy <3.
Men till sist så gick det jättebra och Emmely sa att vi skulle fatta galopp över hindret. Då gick det ännu bättre!!! Det går frammåååt!!!! 
I LOVE YOU <33333
 
XOXO
Sara och Sammy
 

2013-10-20
11:23:55

Ridlektion med Emmely soon
Snart har jag ridlektion på fältet! Undrar vilket humör Sammy är på och vad Emmely har tänkt vad vi ska göra idag. Bakåtvolter kanske?

2013-10-19
14:48:00

Iris fotograferar!
Iris tog och fotogrferade mig idag på fältet!
 
XOXO
Sara och Iris!
 
 
 
 
 
 

2013-10-18
17:42:00

Together we are stronger
Idag är det Fredag med jag ska inte med på Tonår. Därför att jag ska inte vara hemma dom 4 nästa helgerna så jag vill vara hemma hela helgen och vara med Sammy. (Jag sa till Tunisien och sen ska jag Praoa i Tyskland).
 
Iallafall så stack jag och Iris till stallet för att rida ut. I stallet så träffade vi Frida och hon satte på Mille täcke och grimma och följde med oss på vår ridtur. det var urminnestider sen alla tre red ut sist!!!!
 
Vi red Evertsrundan tillsammans. Det var jättehärligt att galoppera brevid varandra fritt på fältet!
Mille bockade och Frida som satt barcbacka på täcket med grimma och grimmskaft som träns hade nog ramlat av om hon inte hade varit en så skicklig ryttare!
På den långa galoppsträckan så red Frida först eftersom att Mille hade bockat och på grund av henns utrustning ;). Hon red i förväg medans Iris fixade sin jacka och jag väntade på henne sen så galopperade vi iväg. 
När Sammy märkte att Mille var långt före så tog han ner huvudet, bockade så att jag nästan ramlade av, se tog han upp huvudet och for iväg. 
Ni som nån gång har ridit en ridtravare vet kanske hur svårt det är att få stopp på en travare som drar upp huvudet och rusar iväg.... Jaja, till sist så var vi iallafall framme vid Frida och Mille men han var fortfarande väldigt svår att få ner till skritt och lugna ner honom. Iris kom galopperandes några sekunder efter mig och Sammy.
 
På vägen tillbaka upptäckte att Åkes kossor och kalvar var lösa så Frida ringde Åke och sen så red vi mot vägen där kossorna var för att stoppa dom från att gå ut på vägen men när vi märkte att kossorna drog sig tillbaka så red vi hem igen. Frida och Iris lämnade hästapållarna i trädgården medans jag fortsatte min vandring.
 
Solen var på väg ner så allt var så fint upplyst av dom sista strålarna!
Det passerade oss jättemånga bilar (15-17 stycken!!!). Nästa alla saktade in! En bil värgrade tillockmed att köra förbi oss för att inte skrämma oss så vi fick improvisera och rida in i en skog (där jag aldrig har ridit förrut). Det var jättemysigt och på vägen tillbaka så såg vi tre rådjur! :)
 
 
 
Nu har jag släppt Sammy i trädgården med dom andra pållarna.
 
XOXO
Sara

2013-10-18
11:00:00

Hairspray!
Mamma flätade mig igårkväll och imorse så rädde jag ut dom och då såg mitt hår ut såhär! :D
 
XOXO
Sara
 

2013-10-14
21:57:00

Chillar med en varm kopp choklad :)
 

2013-10-14
21:12:38

Sammys dagbok 14.10.2013 måndag
Frida kom och väckte mig imorse när jag drömmde om det där stoet som jag träffade på travbanan! Jag hade det ganska kul i hagen, dom har släppt ut oss i vinterhagen i skogen så man kan leka mycket mer här och nosa på allt nytt! Det enda negativa är att det inte finns något gräs! 
 
Sara var sen idag, hon kom inte förren 6! Men hon sa att det var för att hon kom hem sent från skolan så hon kan väll inte hjälpa det! Men ändå, varför ska hon gå i skolan alls??? Helt onödigtjag tycket att hon borde vara med mig så mycket som möjligt!
 
Hon och hennes mamma som också kom hämtade mig i hagen och Sara tränsade mig där och sen slängde hennes mamma upp hennne på mig eftersom att hon inte kunde komma upp eftersom att jag blev hrm.. lite rädd för alla löven!
 
Jag skrittade på i rask takt. När vi kom till korsningen så fick jag välja vilken väg jag skulle ta själv så jag tog av mot stigen som leder mot åkern. Tyvärr missuppfattade hon mig och trodde att jag ville rida på ridbanan, jag låvar, jag försökte berätta att jag hellre ville rida på åkern men det är ju som om hon är döv hon fattade ju inte vad jag sa!!! 
 
På vägen dit så blickade jag ut och såg hur landskapet var täckt av en tjock dimma. När vi kom fram till ridbanan så bestämde hon sig för att vi skulle klättra istället. Det var jättekul vi for fram i backen, upp och ner!
Löven är inte lika gula som dom var förra gången vi var här men dom är fortfarande väldigt fina! 
Jag hade gärna galopperat lite mer men hon tog ett stadigt tag i tyglarna när jag försökte susa iväg...
 
Sen red vi en liten stund på ridbanan. Hon måste tyckt att jag var duktig för hon klappade om mig jättemycket och jag behövde inte rida så länge!
 
 
När vi var på väg hem så var det kolsvart! Det var som att rida mitt i natten det enda som lyste var den lilla månen på himmlen. Men när vi kom in i skogen så kunde jag nästan inte se hoven framför mig!
 
 
Hon gav mig extra mycket hö men skippade min älskade myssli, säkert för att jag har varit lite för pigg men hon pysslade om mig extra mycket och gav mig många äpplen så jag var nöjd. Fast jag råkade liksom bita henne i fingrent men jag tror inte att hon tog illa upp :)
 
Godnatt, nu ska jag snacka lite med Mille innan jag somnar :).

2013-10-14
17:56:00

Matteintervju + smink!!!
Joan, min mattelärare kallade in mig på första lektionen (tyskan, tur det!). Han studerar så han skulle ha en intervju och valde mig... Jag skulle egentligen bara svara på några frågor om hur jag tänker kring matte och löste några uppgifter. På sista uppgiften så hakade jag upp mig. Jag sker fel nån gång i början så hela uppgiften blev bara FEL! :( Hoppas inte detta sänker mitt betyg haha. Till slut så klarade jag det iallafall när han förklarade vad det var som var fel. Jag hade missat ganska mycket av lektionen och när jag kom tillbaka så skulle vi bara läsa och skriva kommentarer till varandras brev så lektionen var ganska chill!
 
När Joan ropade på mig i skolkorridorren så trodde jag att jag var i nån sort av trubbel och tänkte "vad har jag nu gjort?" haha som tur var så skulle han bara fråga om han fick intervjua mig :).
 
Överaskningen som jag skrev igår var att jag skulle ha på mig smink! Jag vet att det kanske inte är så "överaskande" men jag brukar ALDRIG ha smink. Tyvärr så funkade inte det där sminket man har på ögonen (inte mascaran) så det gick bort. Det var faktiskt bara Matilda som kommenterade det! Jag gick runt och tittade mig i speglen och tyckte att jag såg jättekonstig ut så jag har beslutat att inte ha smink igen på ett braaaa tag! haha, men det var faktiskt kul!
 
En annan rolig sak som hände var att min spanskaläraren på min skola frågade mig om jag kunde hoppa in som vikarie på en spanskalektion och snacka om Guatemala och lite sånt när hon far till Puerto Rico i februari, fett skoj! haha. På modersmålsspanskan så var det också väldigt chill för vi tittade på en film :), som kommer att vara hela nästa lektion också och förhoppningsvis lite mer!
 
XOXO
Sara
 
Ds, nu ska jag rida!
 
 
 
 

2013-10-13
21:48:20

Rainin in Rickarum
Jag har det jättemysigt. Jag har precis sett färdigt tarzan (som jag faktiskt hittade på engelska sen!) man ska verkligen inte underskatta disney och för er som inte har sett den, gå in på swefilmer och se den! Fast se på den som det INTE står svenskt tal! Den är jättemysig! Regnet smattrar mot fönsterrutan och ute är det helt beckmörkt.
Imorgon så är det skola. Tyvärr slutar jag sent pga. av att jag har spanska i modersmål efter skolan. Men Olivia (min spanskalärare) bad mig och Iris att ta med en film som vi skulle kunna se och sen skriva om så Iris föreslog nån ny film som inte jag har den blekaste aning om vad den heter men hon sa att den skulle vara jättebra så vi får hålla tummarna att det blir film-mys imorgon!
 
bye, bye
Sara
 

2013-10-13
19:52:40

Tarzan
Mamma, pappa och Iris är på konsert i kyrkan (det är Iris som spelar). Dom har varit borta ett tag nu men snart kommer dom hem. Jag har gjort varm choklad och nu ska jag titta på Tarzan. Tyvärr så kunde jag inte hitta den på engelska. Jag tycker att det är bäst att se en film på originalspråket speciellt Disney filmer eftersom att det finns väldigt många väldigt bra sånger och dom är mindre bra på svenska. tex. Don´t you cry är en jättebra låt i Tarzan men den är också en låt som tyvärr inte blev lika bra när dom dubbade den.
Imorgon är det skola och jag har funderat över en sak. Utifall att det inte blir av så tänker jag inte att skriva något här den enda jag kan säga är att det är nogot väldigt och då menar jag verkligen EXTREMT sällsynt! Ni får se imorgon! Undrar om mina klasskompisar kommer att märka något...?
 
Bya, bya
Sara
 några minnen från när jag var liten!
 

2013-10-13
10:44:57

Hur kunde detta hända???
För er som kanske har listat ut vilken min "hemliga bogg" är kan gå in där och läsa. 
Varför i hela friden var jag så korkad att jag inte kollade upp rätt tid???
Jag trodde att jag skulle vara på Fridas gårdsplan kl halv elva men Frida trodde att jag skulle vara där tio.
Det hela slutade med att jag sprang dit, gårdsplanen var tom, jag letade efter dom, jag sprang hem, fick ett samtal från Frida, fick veta att hon sprungit runt i skogen och letat efter mig, hur kunde jag vara så döv att jag inte hörde henne??? 
Lycka till Frida!
 
/Sara
 

2013-10-13
09:14:30

Tävlingsfotograf!
Idag ska jag vara tävlingsfotograf åt Frida. Det är nämnligen pay and jump tävlingar idag i Vinslöv. Det ska bli jättekul och jag hoppas att det inte börjar regna..... himlen är väldigt grå men jag får hoppas att regnet inte kommer förren vi sitter i bilen på vägen hem. 
I eftermiddag så ska jag ta en tur i skogen. 
Mamma och pappa har redan börjat planera och packa för Tunisienresan på höstlovet! Det ska bli jättekul att hälsa på kusinerna och VARMT hoppas jag att det blir! Vi ska rida, dyka, rida, kyka och sola!
 
Ciao
Sara
vårt hus :)
 

2013-10-12
16:25:00

H.Ö.Ö.S.T.!.!.!
Idag så red jag själv med Sammy. Vi red med sadel och jag använde det nya schabraket jag har fått. Det gick faktiskt jättebra!
Hösten är helt underbar! Hela skogen är helt omvandlad till röd, orange, lila och gul. Ok, kanske inte lila direkt... haha. Det är som att rida i en saga! Wow! Jag klättrade lite oc red lite på ridbanan. Det gick jättebra på ridbanan vi testade att svänga med bara benen och även att gå fram i trav och sen sata ner utan att ta i tyglarna. Vi lyckades nästan med det! Men plötsligt så blev sammy jätterädd för ett löv som flög förbi så då red vi istället till skogen för att klättra. När vi kom in i skogen så var det helt AMAJSING! Gult ÖVERALLT! Inte en enda grön fläck. På hemvägen så bestämde jag mig för att rida Evertsrundan eftersom att vi inte hade ridit så länge. Det gick jättebra. Och vi red i full fart på långsträckan. Igland när han galopperar så fort så tror man att han kommer att falla eller snubbla eller börja bocka och i den farten så vill man INTE ramla av, FAST jag inte har ramlat av på länge och jag tycker att det snart är dags för en till avramling. Det är SKANDAL! Jag har bara ramlat av Sammy 4 gånger! Något måste göras åt det. Jaja, vi får väl hoppas att det finns några vilda hästar i Tunisien som gillar att bocka!
 
Nu så har jag släppt honom i trädgården och Mille går och betar brevid Sammy strax utanför mitt fönster <3 
Iris är hoss en kompis med Zalza så Sammson får ha Mille för sig själv.
 
Imorgon så ska jag följa med Frida när hon ska tävla pay and jump med Mille och jag ska vara fotograf :). Det ska bli kul, bara det inte regnar fööör mycket för på klart.se så står det att det ska regna jättemycket imorgon! 
Förra tävlingen så regnade det också jättemycket (på AW, fast då tittade vi bara). Jag träffade Nellie Berntsson och Henrik från ponnyakuten där och om jag kollar tillbaka på fotona så ser jag ut som en dränkt fisk!
 
Nu tittar jag på Hart of Dixie :)
 
 
 
XOXO
Sara och Sammy
 

2013-10-03
21:40:06

Jag dampar loss
Allvarligt jag kan inte fatta att jag åker på Life som är ett ungdomsmeeting för kristna över hela helgen!!!
Jag har inte hunnit skriva nåt för jag har ridit och packat och packat och hjälpt mn syster med hennes råtta som är dräktig och snart, snart ska få påökt. Men jag skriver en massa på Söndag när jag kommer hem!!! Hahhaha jag kan inte fatta detta!!
Imorgon kommer att bli suuuuper!!! Det är dessutom friidrottsmästerskap på skolan!!!!!!
/Sarrita!!!
Muhahahaha

2013-10-02
02:34:00

Räven+Hönor= inget bra happy ending
Idag när jag var på gymnasiemässan så fick jag veta av mamma att räven hade tagit flera av hönorna och att pappa och Iris höll på att jaga in dom nu...
När jag kom hem så fick jag veta att The Moniker, Vicky (min), Liljan och Ulrik Munther nu var borta (räven hade sprungit iväg med dom).
The Moniker har varit med längst och är bland annat pappa till pärlan och den lilla bruna (och nårra fler), han var en riktig familjefar och en stolt sådan. Han utstrålade glamour och kärlek. Han vaktade alltdid sina hönor och kycklingar.. med sitt liv <3 
 
 
Vickysom är en av dom två kycklingarna som jag köpte i sommras, hennes syster Bella blev också tagen av räven när hon ville ruva. Vicky hade en stor personlighet, hon var väldigt vacker (prickig) och höll alltid ihop md sina systrar. Vicky var väldigt sällskaplig och var en av dom som brukade komma fram och ta mat ur handen på en eller göra olika saker för att få tag i en godbit. Hon älskade bearnäsås <3
 
 
Ulrik Munter, son till The Moniker och Stella. Han vad den snyggaste ungtuppen med många olia färger. Även om hans biologiska föräldrar var The Moniker och Stella så var hans fostermamma Bella som tog hand om honom mycket väl och lärde honom allt e tupp behöver veta. Ulrik var djupt förälskad i Pyret, Polly och Gunilla (hans systrar) och umgicks med dom så mycket an kunde. Han var inte bara snygg utan också väldigt stark och det visade han gärna i en liten fight. Hans BFF Grynet (hans bror) och han var oskiljaktliga men när stunden kom så stannade han kvar och försvarade sina hönor och systrar medans Grynet förde dom i säker het <3
 
 
Liljan, syster till Vicky, Bella och Stella. Du var vit som snö och lika vacker som snövit. Men du var inte någon liten flicka som man  hunsade runt med utan du var en riktig kvinna. Du var störst i syskonskaran och också den som var först framme när det var dags för mat. Du kunde göra höga saltomortaler för att nå en sötbit och tillsammans med din familj, systrar och med dina vänner så tyckte du om att göra utflykter på ridbanan, fältet eller skogen. Vi kommer att sakna dig mycket <3.
 
Rest in Paradise <3
 

2013-10-01
20:14:00

Lille gubben tappade en sko <3
Jag har varit på gymnasiemässa ju så jag kom hem seeeeeeeeent så jag fick rida efter maten så det var ganska mörkt. Jag tänkte bara ta en mysig men kort tur i skogen så jag tränsade honom i hagen och red iväg barbacka. När jag kom ut från gårdsplanen så kunde jag höra ett "klipp-klopp, klipp-klopp" från hans ena bakhov så hag hoppade av och kollade den. Halva skon hade åkt av (skon var hel men den satt bara fast på ena halvan). Jag försökte att få bort skon men lyckades inte så jag ledde honom och vi promenerade hem till mig. 
 
Det tog mamma och pappa ca. 25 minuter att få bort skon med hammare och tång. Sammy stod jättesnällt helt stilla hela tiden <3.
 
Mamma ringde hovslagaren och han kommer på torsdag så lektionen imorgon blir inställd.
 
Mamma sa att jag nog kunde rida på åkern och i skogen så jag travade lite på åkern och gjorde lite tempoväxlingar och så. Jag hoppade också ett av dom små hindrena på åkern en gång och det gick bra. Vi fortsatte trava runt lite på volter men när jag knde att han blev för pigg så gjorde jag "stå stilla och ta det lungt och varva ner övningar" vilket han  början var väldigt sur över och ville hela tiden gå iväg men efter en stund så fann han sig  att vi bara stod stillaoch njöt :). 
Efter typ 10 minuter (det kändes så) så gick vi hem. Vi hade jättemysigt på hemvägen och bara lunkade hem.
 
Kram,
Sara och Sammy <3
 

2013-10-01
18:04:00

Vegetariska världsdagen!
Hej allihopa!
Nån som tänkte på att det var vegetariska världsdagen idag? Jag visste inte att det fanns en dag för vegetarisk mat! Jag tycker att det är sjukt häftgt! När jag fick höra det idag så blev jag jätteglad och ännu gladare när jag såg hur många vegetariska alternati det fanns!
Men glädjen försvann när först min vän Matilda sa att hon inte tänkte äta och inte ens ville följa med till matsalen. Jag tyckte att maten var jättegod det var salladsbuffe, ris, potatis/rotfrukts gratäng, vegetariska köttbullar och majsplättar som faktiskt va jättegoda! Men maten fick väldigt många negativa kommentater och en tjej kommenterade hur äcklig maten var innan hon ens hade smakat och sen började måånga prata om hur gärna dom hellre ville ha en fläsk-kotlett eller en oxfilé.
Eftersom att det alltid är något slags kött på menyn och jag alldrig kommenterar hur äckligt jag tycker det är med kött eller slänger ur mig andra onödiga kommentarer när dom äte kött så tyckte jag att det var dålig respekt att snacka skit om vegetarisk mat.
Snälla tänk på att det kan finnas nån runt omkrng dig som kanske tar illa upp om du snackar illa om något som den personen gillar (tex. vegetarisk mat).
 
Smaka på maten innan du dömmer den! Det är verkligen värt att först tänka att den här maten är interessant och smakar säkert gott för då dömmer d inte maten lika fort! Och om du har smakar det tidigare, smaka igen om du kanske inte gillade det förra gången så betyder det ju inte att det är tillagat på exakt samma vi och kroppen förändras ju, om man tar mig tillexempel så gillar jag mer saker nu men det finns också saker som jag inte skulle äta u som jag åt när jag var mindre. Testa alltid!!!
 
Dessutom så tror jag att världen hade mått mycket bättre om igen åt kött och jag tror att det skulle kunna rädda vårt ekosystem, men det är vad jag tycker! Jag menar, tänk om alla hinduer i Indien började äta kött!? Joden skulle ju gå under!!!
 
För er som inte vet så är jag vegetarian :)
 
XOXO,
Sara
 
Smaklig måltid!!!
 
 
Jag älskar grillad majs men det ska inte vara sån vanlig sötmajs som man köper  affären, det ska vara fodermajs!!! Ett måste till detta är att a till salt, smör och lime :D! Testa det! Det är gott!!!
 
 
 

2013-10-01
12:05:00

Bilder från Gärds!!!
igår