Varmblod är Charmblod

2014-01-31
23:35:14

tonår-frekvent
kl. 23.32
precis kommit hem från frekvent! Fett najs!
Elin och jag tävlade i samma lag på tårttävlingen och vi vann!!!!!!!!!!!
Träffade en ny tjej idag som heter Celine och som verkar schysst :)
vi hade galet kul, som vanligt XD!

Godnatt/Sara

2014-01-29
18:57:45

Mormor och morfar hemma igen!
Just nu sitter jag hos mormor och morfar framför datorn och skriver saker åt dom på facebook (och skrivet detta). Dom har kommit hem välbehållna från Haiti nu !
Aja, detta blir ett snabbinlägg för nu måste vi hem igen innan snön gräver ner bilen IGEN!
Ciao!
/Sara :)
jag och min syster för några år sen! :)
bye!
 
 
 
 
 
 

2014-01-29
08:01:00

Planer inför sportlovet :)
Sportlovet närmar ju som sagt sig!!! 
Jag tänkte skriva här lite vad jag har för planer!!! :D
 
Jag ska tävla 2 gånger i dressyr med Sammy (LB). Jag ska gå en frihetsdressyrkurs för Lina Zacha i 4 dagar!!! Omg! Jag lääängtar!!! Sen så ska jag åka iväg på en klinic på torsdagen!
Jag ska åka iväg och träffa min gamla lägerkompis i malmö och vi planerar faktiskt på att segla (det var ett seglarläger)! Sen så har jag och mamma hittat den här underbara slingan runt nån sjö (kommer inte ihåg namnet) och vi ska rida en långtur där och sen fans det nåt typ hotell där vi kollade så att man kan stalla upp sin häst där så vi ska såva över där och sen så ska vi rida en annan väg hem. Accion!!!
Jag håller på att skriva med min brevkompis Alice ju och var har bestämt att vi ska träffas i Götebörg och vara på Liseberg en hel dag! Det ska bli helt amazing!
Vi har kollat vädret och det ska vara minusgrader hela veckan och det ska snöa på söndagen så jag har pratat med mamma och pappa och vi har sagt att vi ska åka till vallåsen och åka skidor två gånger där så det ska ju bli najs! 
Jag och Matilda, min klasskompis planerar också en helt grym sleepover i vårt stenhus!!! Party!!!
Bläddra neeer det kommer meeeer!!! XD!!!
 
 
 
 
 
 
 
Skoja bara, jag ska bara vara hemma medans alla andra åker iväg på ett skidläger i Idre, tillockmed min syster lämnar mig för att åka iväg hela veckan till nån lägerkompis som hon träffade förra året!!! #foreveraone. Men det är faktiskt sant att jag och Sammy ska tävla två gånger och jag skulle verkligen vilja göra allt det andra också för det hade varit GRYMT!
 
XOXO
/Sara.............

2014-01-28
20:51:45

Utmaning!
Den här veckan tänker jag utmana mig själv!
Utmaningen har redan börjat och det går bättre än bra!
För et som kollar min ask så vet ni att utmaningen går ut på att jag bara ska äta nyttigt, motionera och styrketräna, ni vet också att jag har lagt upp ett schema för vad jag ska träna varje dag. För er som inte visste det så vet ni ju det nu och om ni vill veta mer så kan ni ju gå in på min ask. Jag heter Sara_Franklin. Vill ni att jag ska skriva mer utförligt om denna "utmaning" här på bloggen eller om ni vill veta hur det går så kommentera jättegärna!

Btw, jag joggade till stallet idag och bara myste lite med Sammy i hagen idag efter att jag fixat hans mat och vatten.

Meddelande: Frida!!! Jag hinner inte vara inne på datorn så mycket mer än att skriva detta men du får jättegärna skicka du vet vilka bilder på facebook om du inte pallar ha ute dom på du vet vilken hemsida ;)
hejdå nu måste jag avrunda och fortsätta med läxan...

bye, bye!
/Sara

2014-01-25
18:45:22

Bildbomb!!! XD
Jag har lyckats låna mammas och pappas data så nu kan jag ladda över lite foton från kameran och så :).
Jag håller btw. på att kolla med asus om jag kan köpa en ny sladd till min dator (har dock inte gått in på deras hemsida än...). 
Så nu laddar jag över lite bilder från senaste tiden och lite längre bak :)
 
 
i julas... :)
 
Spökövernattning med Frida i "Ödetorpet!" #sminkpågång
 
För mörker och kyla räds ingen ryttare... eller?
 
Popusas på gång! Popusas är El Salvadors nationalrätt! :)
 
 
 
Wilma som var och hälsade på åkte hem i fredes (igår).
 
Så här mörkt är det när man rider efter skolan...
 
 
 
Spännande bok! #slutläst
 
iris råttungar (3 av 11)
 
hemmamys
 
Knark ;) #skojabara!
 
Love u sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo much <3... and mooore!
 
Rädslan över att gå hem i mörkret...
 
På väg hem från övernattning idag hoss Frida! :)
 
hemma!!!
 
 
 
Fotografering av Mille! 
 
 
XOXO
/Sara :*
 

2014-01-25
08:43:29

Sleepover i glashuset!
Inatt såv jag över hoss Frida :D
Vi hade det fett najs o somnade inte förän typ ett! haha
Igårkväll så höll vi på och göra covers på låtarna "closer" och "impossible" vi är ju rena rama sångfåglarna!!! :D!
Vi såv i deras typ glasrum så nu sitter jag i en grå fåtölj och ser massvis av snööööö!!! :D. Frida ligger under täcket och kommenterar bilderna i höökskatalogen!!! XD
Aja, snart ska vi iallafall käga lite frukost :)... hoppas jag!

Kram
/Sara :*

2014-01-23
21:27:49

Hemliga bloggen!!!
Jag har ju min hemliga blogg som en typ dagbok... där jag kan skriva av mig om mer privata saker eller hemliga saker, saker som jag behöver prata ut om och ibland om glädjebesked.
Nu när jag inte har nån dator (sladd) så kan jag inte skriva där. Detta händer inte jätteofta men idag behöver jag VERKLIGEN skriva av mig och få lägga av mig alla känslor. Ilska, ledsamhet är några av dom. Saknar dig bloggis! <3
Liksom vissa skriver till sin dagbok som i brev som om någon läser dom så skriver jag på min hemliga blogg. Vissa läser min blogg men eftersom att jag inte går ut med den så har jag ju inte så många läsare och det är ju inte därför jag skriver! Jag skriver för MIG!
Det kliar i mina fingrar och jag skulle verkligen vilja skriva nu... :(

jaja, se ya
/Sara




ps. red ut med Frida idag, det gick bra.

2014-01-22
22:05:22

Ingen som du.
Ingen har under den närmsta tiden fått mig att känna mig så... misslyckad, oälskad eller... förtvivlad!
Nu kommer ni att himla med ögonen och tycka att jag är urlöjlig!
Det var såhär att Wilma låg i min säng när jag kom in i rummet (mitt rum) så jag blev glad. Men sen efter en stund (detta var typ 45 min sen...) när jag satt i sängen och läste så reste hon sig upp och har inte kommit tillbaka än :( .
Tycker hon inte om mig? Vad har jag gjort fel??

Kram
/Sara...

btw. om ni upptäckt att jag inte bloggat varken igår eller idag så är det därför att sladden till min dator gick sönder igår... eller reparationen av sladden gick sönder. För jag har redan försökt laga den med plåster tidigare när jag upptäckte att någon gnagt på den! Därför kan jag inte gå in på bloggisen och nu skriver jag detta med mobilius.

2014-01-20
21:57:00

Sammys dagbok
Klockan var redan efter sex och helt kolsvart ute så jag hade förlorat allt hopp om att Sara skulle komma och rida mig... :/ Har hon slutat att älska mig funderade jag. Men mer han jag inte fundera för där kom Sara i mörkret helt påbylsad med den där fega hunden! 
Nu ska jag inte vara såå... men, hunden är ju rädd för mig!!! 
Sara skyndade på med sadel och träns så jag fick ingen skönhetsbehandling direkt...
När vi kom ut på gårdplanen så upptäckte jag att hunden var borta, Sara ropade lite efter henne men sen ryckte hon på axlarna och sa att hon antagligen spungit hem igen. 
 
Det hade varit en riktigt bra dag idag och blåsten hade avtagit lite så jag var på gott humör! kan ni tänka er att det var så mörkt att jag gick av vägen av misstag så Sara fick lysa upp vägen med sin pannlampa.
När vi skulle gå över "den torrlagda" ån så hörde jag plötsligt ett högt skall. Jag strök öroen bakåt för att försöka visa Sara att det var farligt att gå här men hon bara log och sa "det är inte farligt, det är bara Wilma". Dumma hund! 
Men vi kunde ändå inte komma förbi där eftersom att vägen var helt igensnöad några meter längre fram så Sara hoppade av och vi fick gå genom snåren för att komma ut på vägen framför hennes hus. 
Saras mamma tände en strålkastare i trädgården och sen red vi ett dressyrpass I TRÄDGÅRDEN! Eftersom att jag var på bra humör så gick jag med på att gå i fin form i skritt och trav men när hon hörsökte det i galopp så sa jag nej! Vi galopperade ändå men jag slapp gå på tygeln :D good for me!
 
Det må jag säga, Sara är ihärdig, hon tog av sig sina tjocka vantar och red utan för att kunna hålla ett mjukare tag om tyglarna <3.
 
Vi myste lite i stallet när vi om hem och sen gick hon. Nu ligger jag här i min halm och skriver detta, snart ska jag såva.
 
Kram Sammy!
 

2014-01-20
21:35:00

Sara the Shadow!!! (gymnasie...)
Idag så skuggade jag två killar på Ib programmet på söderport! Det fick 4 av 5 möjliga stjärnor!
Jag blev förvånad men på ett possitivt sätt :)
På fredag ska jag förresten skugga igen men ett annat program :).
Iallafall, så här gick det.
 
 
Vaknad tidigt av att alarmet och sen blev Wilma sur för jag satte det på znooze så det ringde igen så hon tog sin tass och rev mig i ansiktet... aj!
 
Allt rullade på som vanligt och vi blev färdiga i tid. Jag fick åka med mamma och pappa eftersom att skolbussen inte kör förbi söderport. 
Men inte heller dom körde förbi söderport så jag fick gå från socialen till söderport... i kylan!
Jag kom dit i god tid och kent (som jag tror är studierktorn för IB) introducerade mig för killen som jag skulle skugga. Han hette David och var läskigt lik min granne Rasmus (Fridas storebror, 15 år)s kusin Viktor. Asså det hade verkligen kunnat vara han! Creapy...
 
Jag skulle skugga två killar fast David kom tidigare, men jag mötte Max senare på första lektionen.
Jag hade svenska, engelska, matte och nåt annat som jag inte minns... 
Det var jättekul, speciellt matten var kul (vi snackade inte jättemycket matte hehe). Om nån läser min hemliga blogg så kan ni ju gå n där och kolla nu.... ;)
När skoldagen var färdig så stack jag till the red korset och fyndade en fett grym och snygg tjocktröja för 40 kr! (när jag var på emporia såg jag att samma tröja kostade över 200 kr!!!) #fynda #seconhand
Sen så efter att jag fikat så värmde jag mig inne på ko-san (låter som kossan XD) och sen hämtade pappa upp mig. 
På Spanskan (jag har spanska i mordersmål för er som inte vet det) så jobbade jag på fett bra! Nöjd :)
 
 
 
 
Tidigare rykten eller saker som jag har hört om Söderport är:
Maten är kass-det var den INTE! Det var som vanlig skolmat! Det fanns faktiskt veg-alternativ så jag e ju nöjd (fallafell!!!!!!), (I <3 fallafell).
Alla som går där e snobbar- inte sant, den klassen som jag skuggade var inte snobbar,jag är nästan helt säker på att åtmindstånde en tredjedel bar secondhandgejer :) Men resten av skolan (av det jag såg i matsalen) verkade faktiskt vara ganska snobbiga... :/
Kan inte komma på nåt mer just nu...
 
Just nu känner jag mig ganska säker på att jag ska gå IB men... jag är inte 100% säker än...
 
 
XOXO
/Sara :*
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-01-20
15:58:00

Einsteinhumor!!!
<3 Gravitation is not <3
<3 responsable for   <3
<3 people falling in   <3
<3        love!            <3
 
 
 
 
 
 

2014-01-20
07:08:00

Såååååå spännande...!

Idag ska jag skugga IB programet!!!
Lets see, är IB nåt för mig kanske? :D

Vi hösr ikväll!!! :*

 

 

I must study politics and war so that

my sons may have liberty to study

mathematics and philosophy. - John Adams


2014-01-19
22:06:52

Sunday, sunday yeah!!! :D
Idag på förmiddagen så stack jag till Rasmus och Frida (jag var absolut inte sen) för att åka pulka och sånt. Alma kom förresten också. 
Surfingbrädan (eller vad det nu hete) hade jag lämnat hoss Rasmus och Frida igår och Iris ville ha snowracern så jag tog tolkningsskidorna (vilket inte gick särskilt bra eftersom att jag aldrig fick dom att sitta riktigt fast på fötterna nån gång så dom åkte av hela tiden).
Vi hade det jättekul/galet och åkte ner för backen i skogen oräknerliga gånger! 
Vi åkte så länge så att min familj åt utan mig så jag fick ta en macka senare XD!
 
 
Efter det så (utan att ha ätit luch eller kommit hem) tog jag ett träns, tränsade Sammy i hagen och red iväg till Anns gård för att sko Sammy. Första gången i år som jag hade täcke på honom! Han var jättegullig, visst var han pigg men han var inte vild! <3 
 
Det gick jättelätt och snabbt att värka honom och hovslagaren sa att han hade slitit sina hovar väldigt jämt! Jag blev jätteglad och mamma också för förra våren/slutet av vintern så sa hovslagaren att han hade slitit sina hovar jätteojämt och var ostadig så vi går frammåt!!! #progress
 
Förrutom at Sammy blev lite rädd för en bil som for förbi (bilen saktade inte ens in!) så gick hämvägen bra och vi galopperade över åkern hem! <3.
 
 
Resten av eftermiddagen hjälpte jag till lite hemma, (diskade), sorterade foton, gjorde den där vinterfilmen, myste med film med mamma och hjälpte henne att laga mat så eftermiddagen var ganska chill! 
Svampsåsen var förresten jättegod!
 
Efter maten så sprang jag på crosstrainern framför ett avsnitt av the mentalist med mamma och pappa och sen myste jag lite med Wilma.
 
Nu ligger hon blevid mig (igen) och snarkar <3. Har jag förresten skrivit att hon såver i mig säng? :)
 
XOXO
/Sara Badass Franklin
 
Ds. Jag håller på att göra en fotobok! (Detta är förstasidebilden!) 
 

2014-01-19
18:44:09

Ville bara säga...
ATT JAG TOTALT ÄLSKAR SNÖ!!! OCH DET KOMMER BARA MER OCH MER!!! NU HAR VI TYP 30-60 CM DJUP SNÖ!!!

2014-01-18
23:33:52

Snöbollskrig i bikini!!!! KALLT!!!!
Efter att vi hadetolkat så fikade vi (Alma, Frida och jag) bullar och kakor hoss Frida. Sen stack hon iväg för att rida och lämnade oss. Vi höll på och bomba lite på Fridas snapchat (Vi försökte få Frida på sin egen topp3 lista!). Sen så ringde mamma och sa att vi kunde sticka till mormor och morfar och basta. Vi bombade lite till och sen stack vi hem till Alma för att hon skulle få ihop alla sina saker.
 
Iris kompis Allis (Almas syster) hängde också med.
 
Det snöade för fullt när vi skulle dit (när vi var på väg hem så hade det slutat snöa).
 
Hoss mormor och morfar så hjälptes alla åt att laga korv-stråganof  (veg till mig o mamma of course) sen så bytte vi om och bastade.
Alla hade redan gått ut en ... eller flera gånger som Iris och allis ur bastun utom Alma och jag som svettades som lökar (svettas lökar egentligen...?) iallafall så rann svetten och andhämtningen var tung. Till sist så sprang vi ut i snön och hade lite snöbollskrig och rullade oss (med baddräkt och bikini)! Detta gjorde vi en gång till, nej! Tre! fast andra gångenså hade vi VERKLIGEN snöbollskrig och Alma fick inn en snöbolle rakt i ansiktet på mig och jag kom in i bastun med snö  håret..!
 
Allt var fett najs och när vi skulle släppa av Alma (Allis skulle såva över hoss oss) så guppade det som rena rama berg och dalbanan! Jättekul ju!!! 
 
När i kom hem så tittade mamma, pappa och jag på en film (my cousin Vinnie) som var jättebra! Glassan som vi käkade var förresten inget som man kunde klaga på heller så kvällen blev ritigt mysig! :)
 
Nu sitter jag som sagt (i förra inlägget) i sängen med en såvandes Wilma brevis mig och ska snart läsa lite i the Vampire diaries före jag går och lägger mig. 
Hoppas imorgon blir en lika rym dag som idag och Emmelie, (vår tränares) bil funderar så att hon kan komma ut till oss och ha rdlektion. 
Om det inte går att ha lektionen på rdbanan så får vi ha det i trädgården!!!! 
 

XOXO

/Sara o CO

  #Bildfrån2011

 
 

2014-01-18
23:08:19

My daylie charm <3
Ännu en gång så sitter jag i min säng med min underbara fluffiga hund såvandes brevid mig <3.Hon ville inte såva med min syster o hennes kompis så hon hoppa upp i min säng istället och nu har hon somnat... shhh!
 
Idag så har vi (Alma, Frida och jag) tolkat lite med Sammy. Men jag skulle säga som så att det var orättvisa förhållanden!
  1. Det snöade.
  2. Inte lite utan det typ stormade!
  3. det blåste jättemycket!
  4. Första dagen på sjukt (otroligt, mega) länge som det kommit snö (mycket snö).
  5. Sammy älskar snö och blir mycket piggare!
Så jag skulle ju inte kunna påstå att förhållandena var rättvisa! Nu sitter ni och läser detta och undar "jaha...? Men hur gick det då?" jo, det ska jag berätta för er.
 
Jag har fått en riktig körsele som vi använder och snänner fast linan i. Jag red och Alma och Frida åkte pulka och snowracer bakom.
Som sagt så var sammy jättepigg och ite väl... hmm... stollig...? Han ville iallafall absolut inte stå stilla!!! (Sammy: Det är ju klart, har ni inte hört att om man står stilla i snö för länge så kommer det att börja krypa fram utomjordingar från underorden!? Mig: Nej, det visste vi inte...)
 
Det gick som det gick, inga olyckshändelser iallafall men vi skippade travandet och skjuter fram det :).
 
XOXO
/Sara och Sammy :*
 
 
Ps. jag älskar också snön och vi har JÄTTEMYCKET!!! :D
Ps.ps Imorgon har vi ridlektion. :)... i snön....
 
Här kommer btw. lite bilder från senaste tiden :)
 
 
Gorge från Guatemala och hans mamma (och min mamma) som kom och hälsade på oss ett tag efter nyår :)
 
Råttbebisarna, första bilden som togs av dom, här är dom tre dagar!
 
Här är dom lite äldre och bilden är nyare, en råttexpert har kommit fram till att dom kommer att få en mycket fin och ovanlig päls, namnet kommer jag inte ihåg men jag kan ju fråga mamma imorgon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-01-18
12:51:19

Bebisarnas pappa!
 
Vi har äntligen hittat bebisarnas pappa!!!!
Det var en... råtta :/!
Men han var väldigt söt och hade fin päls, här kommer han:
 
 

2014-01-18
12:51:17

Bebisarnas pappa!
 
Vi har äntligen hittat bebisarnas pappa!!!!
Det var en... råtta :/!
Men han var väldigt söt och hade fin päls, här kommer han:
 
 

2014-01-16
22:55:00

The Vampire Diaries!!! Spännande!!!
Skrev ju i förra inlägget att jag skulle läsa... det är så att jag har gett The Vampire Diaries en kanns och sanningen är (fast jag inte har fastnat för nån sån bok tidigare) så är jag totalt inne i den här boken!!! 
Från början (första kapitlet) så satt jag helt normalt och sen när spänningen steg hela tiden så flyttade jag ställning och till sist låg jg nästan uppochner i fotöljen med näsan i boken och ögenen uppspärrade!!!
Riktigt bra bok som verkligen fängslade mig, jag rekomenderar den till alla som tycker om böcker som fångar en och baka blir mer spännande för var sida...!
 
XOXO
/Sara
 
Nu ska jag fortsätta läsa!!!
Jag började på kapitel 1 och nu är jag på kapitel 11, sid 135! :*
 
 
 
 
 
 

2014-01-16
20:28:00

SNÖÖÖÖÖ!!! FINALLY!!!
Äntligen har det kommit snö!!!! *såglad* Det kom redan när jag satt i bilen och var på väg hem! Hoppas den inte smälter förren imorgon bara!!! :( Då blir jag sjukt ledsen för jag har verkligen längtat efter snö och jag vill verkligen tolka efter Sammy imorron!!! :D
På tal om Sammy, det var klass 1 varing på snöstorm så jag tänkte bara köra lite frihetsdressyr på uppfarten eftersom att det var längesen och pga. snöstormen. Jag mockade medans Wilma höll utkik i dörröppningen, (hon tycker att stallet är läskigt). Och sen gick jag för att hämta Sammy när jag märte att han var våt ända in på huen!!! Det måste ha regnat innan det snöade och sen så frös det! Inte bra!!! Jag tog på honom det tjocka flistäcket och köre lite tricktränng i boxen istället <3. Love you! Hoppas han inte blir förkyld imorgon!!! Haha, jag vill tolka!!! XD
 
Det känns jättetryggt att ha med Wilma till stallet och jag kommer att sakna henne när hon har åkt (om ca. 10 dagar).
Det känns såååå mycket lugnare att gå genom den mörka skogen med Wilma än det gör att gå där själv <3.
 
Jag gjorde en zalsa till maten och Lollo, vår förra tränare kom och åt kvällsmat. 
Lollo >>  << Lollo
 
En annan sak som har hänt idag är att vi fått det bekräftat att pappan till min systers råttungar inte är nån sork utan en vildråtta (vi fångade honom i levandefällan och mamma tog honom till antisimex och sen släppte hon ut honom i skogen). Förresten så blir Iris bebisar bara sörre och större och gulligare för var dag som går!!! Jag vill även påpeka att papparåttan var supersöt!!! <3
 
Jag har gjort lite läxor o så och nu ska jag läsa :)
 
XOXO
/SaraoSammy
 

2014-01-16
08:53:00

Pappa kommer idag!
Idag så kommer pappa hem från sina möten i stockholm och träffn med farmor!!! *Happy*! Jag har saknat honom!!!
Han har skickat jättegulliga sms och han har rdan en ny låt på gång så vi ska köra igenom på våran gitarrlektion!!! En spansk rocklåt! 
Saknat dig pappa! <3
/Sara
 
 
Btw. jag vill, vill, vill ha snööö! Vi fick ju likssom ett snöfall nu i helgen men det smälte bort DIREKT! Förra årat så hade vi ju mer snö!!!
(Bilder som jag tog förra året på väg hem från skolan).
 
 
 
 
 

2014-01-15
21:45:17

Där det finns kärlek finns det liv - Mahatma Ghandi
Jag har haft djup ångerst nu... i två dagar så har jag inte hunnit rida... Fast jag vet inte riktigt om jag kan skriva så därför att jag låvade mig själv att om jag nån gång kommer att älska nån så kommer jag att göra till till den så att jag inte "han" är inte en godkänd bortförklaring...
I mondes så hade jag spanska och min syster ville köpa en mobiltelefon efter det så vi kom verkligen hem jättesent och sen så "han" jag inte mer än att mocka efter maten...
I tisdes så hade jag möte med studierektorn för IB och sprang tvär över stan hit och dit för att till mötet. Jag fick hjärtattack 5 gånger av olika anledningar igår! Iallafall, när jag tog bussen 17.40 till slut så var det beckmörkt ute och ännu mörkare när mamma hämtade mig vid busshållplatsen kl. 18.20 och då var jag både hungrig och trött...
Jag tog med mig Wilma, min mormor och morfars hund som vi passar när dom är i haiti (som såver i mitt knä just nu faktiskt). Hon var jättemysig men var lite... rädd för hästarna! Aja, det är ju bra att hon har respekt för dom!
WILMA ^^^^
 
Idag så tog jag med Wilma till stallet och lämnade henne där när jag red iväg barbacka på Sammy... vilket hon inte gillade alls!
Sammy var helt fantastisk och lyssnade till minsa hjälp och var frammot men om jag ville sakta av så gjorde han det direkt<3.
 
 
Jag mötte upp med Frida vid galoppstäckan och vi följde arandra hem igen :). 
Allt gick som sagt mycket bra tills... vi skulle öppna stalldörren för att komma in. Wilma rusade ut helt förskäckt och försvann i panik mot skogen. Jag bad Frida hålla Sammy och rusade efter. Hon som alltid brukar komma när man ropar och visslar kom inte... jag blev riktigt orolig och ringde hem för att kolla om mamma var hemma. Det var hon, hon sa att Wilma precis hade kommit in gonom dörren glatt viftandes med sin svans... *dramaqueen* säger jag bara!!!
 
Jag pysslade om Sammy, mockade, hällde i nytt vatten, busade med Frida genom att flytta på stegen när hon var på loftet... hehehe..., och ge Sammy hö sen begav jag mig hemmot i beckmörkret (klockan var typ kvart i sex).
 
Sen gjorde jag en hel massa läxor och skolarbete och sprang 10 km på crosstrainern!!! (Medans jag tittade på en serie med mamma). *proudgirl* *trött*.
 
goodningt :*
/Sara 
 
 
ds. vi hade en jätte, super intressant diskussion på lektionen med klassen om könsdiskriminering och vad sammhället och det motsatta könet förväntar sig av det andra könet och kränkningar och sånt.!!! :D
dds. Jag ska skugga nån på IB på måndag!!!
 

2014-01-13
06:23:03

Nu far jag till skolan!
Bye, bye!

2014-01-13
06:16:47

The Lost Girl S01E02!!!!!!!
Igårnatt så var filmen färdiguppladdad!!!!
Här e den!!!!
 
XOXO
/Sara :*
 
 

2014-01-11
20:54:53

Jag börjar gråta!
Asså jag var typ helt färdig med The Lost girl avsnittet när DET HÄNDE... Datorn stängdes av och nästan allt försvann!!! :´( 
Jag ska börja om nu men förs måste jag gå och kela med Wilma och dricka en kopp varm choklad för att lugna ner mig!
 
Seriöst!!! Hur kunde jag vara så du att jag inte sparade!?!?!?!?
Nu ska jag spara HELA TIDEN!!!
 
/Sara

2014-01-11
20:43:33

Underbar film på mig och Sammy!!!
Tack Frida för denna underbara filmen!!! :*
Btw, håller på att klippa ihop avsnitt 2 av the lost girl nu så kommer ett nytt avsnitt snart!!!

2014-01-10
22:24:32

Nu e Julen slut och åkern e plöjd!
Nu har hela julstämmningen typ försvunnit... fast den kanske kommer igen för dom säger att det ska snöa i helgen, det kommer iallafall vara minusgrader så man kommer frysa tårna av sig XD. Jag hoppas verkligen att det blir snö för Sammy och jag är helt galna i snö. Hela våran gråa värld blir helt glittrande vit. Och det kan jag säga er, det är tusen gånger roligare att galoppera fram i full fart utan kontroll genom en gnistrande vit sagoskog än en grå, målnig och geggig trollskog!
vs.
 
 
 
Idag så hade jag studeadag... IGEN!!! :/ Likssom visst e det kul med studiedag men två gången under samma vecka... dessutom första veckan efter lovet...! Jag hade mycket hellre haft en ledig dag i maj när huvudet håller på att sprängas av allt som man måste kunna och fått en dag mitt i veckan ledigt! Så bara för att vi redan har haft två studiedagar nu så kommer vi inte att få nån till och hela våren kommer att vara stressig... :/
 
Idag så vaknade jag av att Wilma, min mormor och morfars hund som vi passar medans dom är i Haiti slickade mig över hela ansiktet! Jag blev klarvaken!!! Hon e så söt Wilma! Jag kan inte fatta att hon är 10 år!!! För mig kommer hon alltid att vara en liten valp! Hon var ju faktiskt en av vår hund Lunas 23 valpar (andra kullen)!!! 
 
Jag käkade en snabb fruckost och stack sen till stallet till fots genom skogen. 
Sammy var jättemysig och verkligen njöt av att jag pysslade om honom! Därför pysslade jag om honom extra länge! Han var tillochmed avspänd när jag skulle sätta på honom sadlen! Vanligtvis så brukar han nämnligen spänna sig när jag sätter på något på hans rygg (täcke, sadel osv.). Han var jättegosig och verkade vara på toppenhumör!
 
Efter allt regn så är alla vägar och stigar helt geggiga och hala så vi tog det lugnt. Jag tänkte att det kanske vore minde geggit på åkern så vi skrittade dit på långa tyglar för att rida lite dressyr (tyvärr fick jag inte rida på ridbanan idag).
Men när jag kom dit så kom jag ju på att bonden hade plöjt åkern! Min syster och min kompis Frida brukar hoppa där ibland så vi har satt upp en liten bana där med hinder... bonden hade fått plöja i en cirkel runt om hindena... Det var bara att hoppa av och leda Sammy fram till oxen och bära iväg med det (jag fick gå flera gånger med varje hinder eftersom att jag bara kune bära en sak i taget eftersom jag hade Sammy i släptåg.
Det fanns två hinder kvar när Samm tyckte att det började bli tråkigt så då då börjde han takta lite och sen försökte han gå iväg med mig så då bestämde jag att Iris, som faktiskt var den som hoppade hindrena (min syster) fick ta undan dom sista hindrena.
 
Eftersom att det inte direkt var ridväder (mulet, typ regnade/duggade då och då) så skrittade vi bara hem, vi var så lugna så vi galopperade faktiskt inte allt rakt in på stallplanen!
 

Jag pysslade om Sammy, mockade i alla tre boxarna, fyllde på med vatten i hagen 
och sånt som man gör i stallet. Otur som jag hade så slutade det regna när jag red in med Sammy i stallet och sen så öste det ner när jag gick hem genom skogen!
Halvvägs genom skogen så hejdade jag mig och kom på att jag ju skulle gå till Ljunggrens bondgård (där jag sommarjobbade) så jag vände om och gick dit istället. Bonden (Göran) var inte där så jag snackade med Elin och pysslade lite med den lilla hunden Sally. :)
 
 
 
När jag kom hem så var huset tomt. (Senare fick jag reda på att mamma hade lämnat av Iris vid busshållplatsen för hon skulle träffa en kompis o bada och sen hade hon åkt till mormor och vattnat alla blommor där och sen så hade hon träffat henning i Lanthandeln och åkt hem till honom för att hjälpa honom eftersom att han hade haft en tuff natt (tror henning e typ 89 eller så)). Jag värmde soppa åt mig själv till lunch och när mamma kom hem så tittade vi på några serier och sen bakade jag två morotskakor (vi åt upp båda hela familjen + Iris kompis framför TVn senare. :)
Min dag var chill!
 
XOXO
Sara och Sammy <3
tog lite bilder från förra året o så eftersom att jag inte hittade min kamerus så jag kan ladda över lite modernare bilder ;)