Varmblod är Charmblod

2013-08-31
17:33:00

Loppis!!!!!!!!!! Min första haul!!!!!
Varit på Lions loppis i Åhus med Elin.
 
testade att göra en liten haul av det jag köpte, min första!!!!! stolt!!!!
 
XOXO
/Sara och Sammy

2013-08-27
22:06:12

Skola, Sammy
På engelskalektionen så fick jag räcka upp handen i tjugo minuter och ändå ät vi en ganska liten klass!!! Nån går gick hon bara förbi mig som om hon inte såg mig...
Fick lite krångel med tyska läxan, jag skulle översätta ett brev och kunde absolut inte hitta ordet i ordboken, som tur var hittade jag det efter endel forskande hit och dit för man vill INTE komma till tyskalektionen utan sin läxa helt färdig!
Jag har cyklat och frågat bonden om vi fick rida på en åker och det fick vi gärna :).
Sammy var Amazing! Visst hade han sina glädjestunder och så men då vet jag ju att han e glad! :) Han var jättefin och samlad, han gick tilochmed i riktigt fin form i galoppen när jag red på en VOLT (har inte gått tidigare)!!!!!!! Frida cyklade med och fotade lite, ät inne på mobilen nu så jag lägger ut dom bilderna imorgon.

Min mobil är knäpp!!! Den tog bort alla appar en morgon (i förrgår) och nu kan jag inte ens öppna en app som jag har laddat om på nytt, har försökt att ringa tre men dom svarar inte (börjar irritera mig på deras irriterande telefonsvarare).

/ Godnatt, Sara XOXO

2013-08-25
15:56:58

jag är döööd X(
Mitt lag på byastafetten hette Vågen1.
Det var 5 sträckor.
På sträcka 1 (3 km) sprang Frida.
På sträcka 2 (1 m) gick mamma.
På sträcka 3 (7 km) sprang jag
På sträcka 4 (8 km) cyklade Göran
På sträcka 5 (4 km) sprang Allis
 
Vi kom inte sist men heller inte först, av 21 lag så kom vi fjärde sist men jag är iallafall nöjd, alla var jätteduktiga.
Jag blev näst sist på min sträcka men jag var ju också yngst och dom flästa som sprang den sträckan hade jättelånga ben och verkade jättevältränade så jag försöker att tänka på att jag kan ju bara bli bättre!
 
Mamma kom och mötte mig sista biten med cyklen och räkte mig en vattenflaska, jag drack nästan upp hela och resten hällde jag över mig. Åååh vad det var skönt, jag var så svettig och solen bara stekte på... Jag har aldrig sprungit så fort utan att gå så jag var helt döööööd när jag kom i mål och bytte stafettpinne med Göran. 
 
Vinnaren "Seth Edenkanz" som spurtar i mål!
.................................................................Barnloppet :)...................................................................
...........................................................................
Viktor Fredriksson spurtade på i full fart!
 
 
Jag byter av mamma                                                                                                                        
Go, Mamma, Go!
Båda Pappa, Iris och jag vann på lotteriet!!!
Jag vann en påse från Humlalyckan i lotteriet :)
Lag nr. 10 sträcka 3, 2013 Rickarums byastafett
Jummy, jummy kakblandning (lavendelsnitt) och en påse kola.
 
Nu ska jag nog dusha och sen ska jag nog rida, orkar vi sen (Frida och jag) så går vi kanske och fångar kräftor i vrammsån (med händerna eller foppatofflan).
 
 
 
 
 

2013-08-25
09:02:43

run Sara, run!
Idag vaknade jag tiiiiiidigt (halv 6), Idag är det byastafetten, jag ska springa den låååååånga sträckan (jag har aldrig sprungit så långt utan att gå)! Den är hela 7 eller 8 km! Jag kommer att dööööööööö!!! Förra året så sprang jag den kortaste sträckan men iår så hoppade han som skulle springa den långa sträckan av så jag får springa den... 
Kommer mer om det sen (bilder osså). Mormor ska cykla 8 km!!!!
 
ds. det går jättebra för mig och sammy han är helt underbar!!!! <333 Red på fältet igår och han var jätte koncentrerad! <3
 

2013-08-12
14:51:00

scoutläger, ååååååwezoooom
från 080113 till 080913 så har jag varit på scoutläger. 
Scoutlägret hette Trampolin och var ett avstamp för equmenia, så vi har fått nya, fett snygga lila scarfar!
Jag skrev en hel del dagbok och här kommer lite från den :D
 
080113
...Lägret är jättestort. Som tur är bor vi nära parkeringen så vi beh
 övde inte bära våra väskor så långt. Vår patrull heter "Team Alfa cool" det är jag, Alma, Amanda och Rasmus som är patrullen + Conrad som ska vara våran ledare. Vi lagade kebab och falafell vilket var jättegott! Det var jättehäftigt när vi gick till invigningen. 3700 scouter från hela Sverige som går på ett led till stora scenen, vi var nästan sist så man unde se alla scouter framför oss!... Dom presenterade en kille från Kongo och 5 scouter från ecuador som pratar spanska. Dom måste jag hälsa på!!! Elin (Den enda tjejen från Nävlinge, grannbyn) och jag gick en runda runda runt lägret och tappade nästan bort oss!... Nu ligger jag i min sovsäck och skrivet detta.
 
080213
Klockan var inte mer än halv 6 när jag vaknade, när jag gick ut så fick jag se en underbar soluppgång och jag kunde höra fåglar som kvittrade och snarkningar från tältet. Dagens tema är "hopp för mänskligheten". Jag har hälsat på scouterna från ecuador och dom trodde mig nästan inte när jag sa att jag kommer ifrån Guatemala (konsigt va!?). Jag fick ett armband av dom som kommer från ecuador. ... Det har varit total storm och vårt kök höll på att flyga iväg, regnet bara öste ner!... på kvällen var det lägerbål för equmenia syd.... Vi har gjort pinnbröd och chokladbollar som jag har rullat i socket för att det inte fanns något pärlsocker XD....
 
030813
Idag vaknade jag upp och upptäckte att jag är så hes att jag inte kan prata så bäst att hålla tyst. Troligtvis är det eftersom att jag ropade så mycket på lägerbålet igår. Vi har börjat sätta upp en dush som troligtvis kommer att användas mycket! Det var så varmt att alla bestämmde sig för att bada, och då menar jag verkligen ALLA hela lägrets scouter gjorde tillsammans ett enda stort lämmeltåg nerr till badplatsen (snacka om att det var fullt!) men vi hittade en annan mindre badplats längre bort där det inte var någon. Vattnet var sååååå skönt!!!...
 
(detta är bara urklipp ur min dagbok).
 
som sagt det var sjukt najs, en gång slog tjejerna killarna med 6500 p. mot killarna som hade 2800 p.!!!
 
dessutom var det 4 gudkänster varje dag! Jag har också skapat en rad fördomar om stockholmare, dom hade med sig ett gasol kök, allt var i råsa tillockmed pressänningen, en fett creapy kille raggade på mig O.o, stockholmarna kastade potatis på oss!!!