Varmblod är Charmblod

2016-02-20
18:10:26

Dagen innan den långa resan
Idag har jag pregat ner det sista. Även matsäcken är klar. För imorgon ska jag tillsammans med många av mina vänner åka till Vemdalen på läger och åka skidor. Jag har varit lite halvkrasslig men känner mig iallafall bättre än igår, jag tror nog att jag är (typ) frisk igår. 
Igårkväll var jag på frekvent. Det var jättekul med talk-show (på spåret) och födelsedagsfest för Viktor (17). Ja är verkligen glad att jag åkte dit! 
Jag har snapchattat mycke idag med Frida och Tom. jag har även ridit Sammy (i snörusket) och ätit födelsedagsfika hoss mormor (mamma fyller år när vi är på lägret). Det var för mammas skull som vi fick scones imorse! 
Efter kvällsmaten ska vi titta på film tillsammans!
 
Bye, bye
/Sara
 
Ps. skrivit på hemliga bloggen igår ;)

2016-02-01
09:11:36

no phone, bag, lunch-card, jojo-card, Nothing

Idag cyklade jag till skolan. Förutom att det kändes som om ena örat hade domnat bort så gick det bra. Jag körde bilen från parkeringen i Rickarum till Vä. Jag har inte börjat köra på motorväg än. Jag ska nog registrera mig på en körskola och ta en motorvägslektion innan jag kör med mamma (det tycker mamma är en bra idé). 

När vi kom fram insåg vi att min ryggsäck och datorväska inte var med. Det var både mitt och mammas fel. Vi ordnade det så att jag fick buss och lunchpengar av mamma, jag borde klara mig då. Dessutom har jag ingen biologi så jag har ingen akut användning av datorn eller de böckerna. Tyvärr så kommer jag inte in i mitt skåp så jag kan inte ta ut några böcker och läsa på under "sovmorgonen". Istället läser jag på på datorn och skriver lite här. Jag ska göra ett projekt om Vramsån i biologin så jag håller på och läser på om "indicator spicies".

 

Ikväll är det scouter. Eftersom det är första gången på terminen ska vi leka några lekar. Jag har förberett tidningsleken... eller fruktsallad, jag har inte riktigt bestämt mig än. Båda går lika bra. 

 

Hej svejs!

/Sara