Varmblod är Charmblod

2014-11-28
09:11:31

Grrrrrrr..........osv.
Igårkväll var vi en normal familj och tittade på rapport 19:30 (ist för typ person of interest).
Jag fick se min awesome fadder Nellys pappa i ett inlägg! :) #famous!
Jag fick också reda på att SD försöker övertala socialdemokraterna till att gå med på några av deras budgetförslag. 
Högst på deras lista var att sänka invandringen med 50%.... 50%!!! Hur kan man någonsin tänka tanken att rösta på ett parti som ens skulle kunna tänka sig att fundera på ett såhär vansinnigt parti! 50%!!! 
 
 
 
"År 2013 invandrade cirka 116 000 personer till Sverige, 55 000 kvinnor och 60 000 män, vilket var en ökning med 12% jämfört med 2012. Samtidigt utvandrade cirka 51 000 personer vilket ger en nettoinvandring på ungefär 65 000 personer. De vanligaste ursprungsländerna är Finland, följt av Irak och Polen. Strax över 50 procent av de utrikesfödda i Sverige kommer ursprungligen från ett europeiskt land."
 
"Av de 171 medborgarskap som fanns representerade bland de invandrande år 2013, var den största gruppen svenska medborgare som återinvandrade, de motsvarade en femtedel av alla invandrande."
 
"Främlingsfientlighet betecknar en rädsla, misstro och fientlighet mot främlingar. Den riktas därför ofta mot invandrare och etniska och kulturella minoriteter. Till skillnad från rasism grundas främlingsfientlighet inte på en föreställning om olika mänskliga biologiska raser, utan om olika kulturer som inte borde samexistera...Xenofobi är ett annat ord för främlingsfientlighet."
 

"Länder med stor andel invandrare, som Sverige och Tyskland, var inte mer negativt inställda till invandring."
Källa: migrationsinfo.se
 
 
forsättning kommer.......
 
 
MvH
/Sara
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: